4 Ağustos 2013 Pazar

Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasulye Güveci Tarifi

Düdüklü Tencerede Etli Kuru Fasulye Güveci Tarifi, düdüklü tencerede etli kuru fasulye, kiymali taze fasulye düdüklü tencerede, düdüklüde etli kuru fasulye tarifleri, düdüklüde etli kuru fasulye nasıl yapılır, dana etli kuru fasulye tarifi, ıslatılmış kuru fasulye düdüklüde kaç dakikada pişer, tefal düdüklü tencerede kuru fasulye tarifi, düdüklü tencerede pastırmalı kuru fasulye tarifi, kuru fasulye nasıl ıslatılır, kuru fasulye çeşitler.

Düdüklüde Etli Fasulye Güveci
Malzemeleri :
  • Yarım kilo kuzu eti
  • 700 gram taze fasulye
  • 3 tane soğan
  • 5 diş sarımsak
  • 3 küçük patates
  • 1 çorba kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Su
Yapılışı:
3 tane soğanı ve 5 diş sarımsağı ve 3 patatesi iri iri kesin.
Tencereye yarım kilo kuzu etini alın.
Üzerine sarımsakları, soğanları ve patatesleri ilave edip üzerine tuz ve zeytinyağı ilave edin.
Suyun içine domates salçası ve biber salçasını eritin.
Tencereye salçalı suyu da ilave edip pişirin.